Innovasjon Norge | Animasjonsfilmer til gründerkurs

Animasjonsfilmer til gründerkurs

Vi har produsert, regissert, illustrert og animert fire animasjonsfilmer for Innovasjon Norges gründerkurs; «Fra Idé til marked». Gjennom filmene følger vi en ung dame som ønsker å starte sin egen bedrift.

Utfordring

Innovasjon Norge skal bidra til at vi får flere gode oppstartsbedrifter. Ett av virkemidlene er deres eget gründerkurs «Fra idé til marked», der alle som ønsker å starte en ny bedrift får en innføring i hva de bør tenke på før de starter. Mange vet ikke hva som skal til for å gjøre en god idé om til en levedyktig bedrift. Resultatet er at de raskt mislykkes med oppstartsbedrifien.

Løsning

Fete Typer har produsert fire animasjonsfilmer som skal vekke interesse for gründerkurset. Filmene sammenfatter noen av de viktigste punktene gründere bør tenke på når de skal starte ny virksomhet. De fire filmene setter fokus på kartlegging av markedet, tidlig testing av produkt eller tjeneste, viktigheten av et godt team og noe alle gründere er opptatt av: hvordan skaffe investorer.

Gjennom filmene følger vi Ina, som har fått idéen om å lage en robot som kan hjelpe oss med ulike oppgaver. I løpet av de fire filmene dukker det opp ulike utfordringer hun må ta stilling til om hun skal lykkes som fersk gründer.
Film 1: Er det behov for min idé?
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Film 2: Hvordan får jeg min første kunde?
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Film 3: Hvem skal jeg bygge bedrift med?
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Film 4: Hvordan skaffer jeg penger?
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%