Om oss

Om oss

Fete Typer har eksistert siden 2003. Vi er en glad gjeng med bred kompetanse innen kommunikasjon, design og digital utvikling. Vi jobber i tverrfaglige team tilpasset ulike prosjekter, og stortrives både i hverandres selskap og med de faglige fordelene det gir oss.
Alle fete typer

Vår visjon

Vi utfordrer den opplagte løsningen

Vi verdsetter også tett samarbeid med våre kunder. Mål for et hvert arbeid hos oss er å bidra til at kunden når sine mål, ved å tilby effektive og målrettede kommunikasjons- og designtjenester, gode brukeropplevelser og innovative løsninger.

Noen av våre kunder

Everyday
Samarbeidspartnere

Everyday

Everyday er vår kompetente samarbeidspartner på digital utvikling. Selskapet holder til i Drammen, men jobber tidvis også i våre lokaler i Torggata. I tillegg har vi et godt nettverk av kompetente samarbeids-partnere og underleverandører som tilfører oss kapasitet og kompetanse ved behov.

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere Fete Typer som brenner for kommunikasjon, design eller digital utvikling. Send oss gjerne en mail på hei@fetetyper.no om du tror du har kompetanse og personlighet som du tror kan passe sammen med oss. Vi gleder oss til å høre fra deg!