Om oss

Om oss

Fete Typer har eksistert siden 2003. Vi er en glad gjeng med bred kompetanse innen kommunikasjon, design og digital utvikling. Vi jobber i tverrfaglige team tilpasset ulike prosjekter, og stortrives både i hverandres selskap og med de faglige fordelene det gir oss.
Fete Typer i workshop

Vår visjon

Vi utfordrer den opplagte løsningen

Vi verdsetter også tett samarbeid med våre kunder. Mål for et hvert arbeid hos oss er å bidra til at kunden når sine mål, ved å tilby effektive og målrettede kommunikasjons- og designtjenester, gode brukeropplevelser og innovative løsninger.

Noen av våre kunder

Everyday
Samarbeidspartnere

Everyday

Everyday er vår kompetente samarbeidspartner på digital utvikling. Selskapet holder til i Drammen, men jobber tidvis også i våre lokaler i Torggata. I tillegg har vi et godt nettverk av kompetente samarbeids-partnere og underleverandører som tilfører oss kapasitet og kompetanse ved behov.
Everyday.no

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flere Fete Typer som brenner for kommunikasjon, design eller digital utvikling. Send oss gjerne en mail på hei@fetetyper.no om du tror du har kompetanse og personlighet som du tror kan passe sammen med oss. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Til toppen