Ny visuell identitet for Mercell | Markedsplassen for innkjøpere og leverandører

Markedsplassen for innkjøpere og leverandører

Ny visuell identitet for Mercell
Mercell tilbyr anbudsløsninger til både offentlig og privat sektor. Ny visuell identitet for Mercell symboliserer at virksomheten er i omstilling og vekst. En moderne og brukervennlig profil bidrar til å sikre at Mercell fremstår helhetlig og tilgjengelig på alle flater og i alle kanaler.

Utfordring

Mercell er en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet. Selskapet skal reposisjonere seg i markedet fra å være tradisjonell aktør til å oppleves som en fremoverlent, moderne og tilgjengelig virksomhet. Den visuelle identiteten skal være brukervennlig og tilgjengelig på mange ulike digitale flater, i mange land og for svært mange ulike brukere.

Løsning

Fete Typer har utviklet ny logo og visuell identitet for Mercell. Symbol og logo gir mulighet for animasjon og bevegelse og er utformet for å fungere godt på mange ulike digitale flater. Den bolde og friske identiteten underbygger Mercells ønskede posisjon. Billed- og illustrasjonsstilen er med og gir et åpent og vennlig uttrykk.

Logo
Google Slide
Google slide
Rollup
Visittkort
Mercell messstand
Illustrasjon
Logo
Logo
Postalia
profilbilde
handlenett
bilde