Fagskolen i Viken | Kampanje for sosiale medier
Bilde av en mobil som viser hvordan annonsen Deg+ ser ut på Instagram

Kampanje for sosiale medier

Gjennom konseptet «deg+» peker vi på hvordan du, som yrkesfagarbeider, kan utvikle deg videre, og bli enda mer attraktiv på arbeidsmarkedet, basert på kompetansen du allerede har.

  Utfordring

  Fagskolen i Viken er Norges største offentlige fagskole med over 2000 studenter og 150 ansatte. Funksjonen til Fagskolen i Viken er å dekke kompetansebehovet til næringslivet ved å gi yrkesfagstudentener oppdatert kunnskap. Lite kjennskap- og kunnskap om fagskoler preger målgruppene. Fete Typer fikk i oppgave å utvikle en kampanje opp mot Samordnet opptak, med mål om å gjøre fagskolen med attraktiv for målgruppen.

  Løsning

  Fagskolen skal snakke med en målgruppe som allerede har grunnleggende fagkompetanse. Men noen har kanskje stagnert litt i den hektiske hverdagen, andre føler seg kanskje litt utdatert. For mange kan fremtidsutsiktene føles usikre. Målgruppen har allerede utviklet sin personlighet i arbeidslivet – men har av ulike grunner behov for litt påfyll. Derfor skapte vi konseptet deg+, der vi peker på hvordan du som yrkesfagarbeider kan utvikle deg videre, basert på kompetansen du allerede har. Kampanjen ble rullet ut i Meta, Snapchat, YouTube, programmatisk og på kino i perioden 1. februar til 15. april.

  Deg+ iPhone

  Studiebrosjyre

  Presentasjon av studier og studieoversikt for 2023/24
  Studiebrosjyre Deg+

  Kjennskap

  I samarbeid med performancebyrået Hensikt kom vi frem til en kampanjeplan delt inn i tre faser. Den første fasen «kjennskap» snakker bredt til alle fagarbeidere og har som mål å spre kjennskap om Fagskolen i Viken.
  Current Time 0:00
  /
  Duration Time 0:00
  Progress: NaN%

  Kunnskap

  Her snakker vi direkte til fagutøvere og understreker bredden av muligheter innen fagfeltet.
  Current Time 0:00
  /
  Duration Time 0:00
  Progress: NaN%

  Konvertering

  Denne delen av kampanjen skal konvertere eksponeringen til direkte handling, å søke på videreutdanning hos Fagskolen i Viken.
  Current Time 0:00
  /
  Duration Time 0:00
  Progress: NaN%

  Kino

  Det ble også laget et uttak til kino der budskapet ble fremhevet med voice-over
  Current Time 0:00
  /
  Duration Time 0:00
  Progress: NaN%