NTB | Alle tjenester på ett sted

Alle tjenester på ett sted

NTB ønsket seg en ny og mer moderne nettside som skulle møte nye forretningsmål og skape en bedre totalopplevelse for kunden.

Utfordring

NTB er en kjent merkevare med sterk troverdighet. De aller fleste forbinder NTB med nyheter, redaksjonelle bilder og innhold. Men NTB tilbyr i tilllegg et bredt spekter av produkter og tjenester for alle som jobber med kommunikasjon; enten man er i offentlige instanser, designbyrå eller markedsavdelinger til små eller store bedrifter. Denne delen av selskapets kundetilbud mente NTB var underkommunisert. Et mål med ny nettside har vært å fremme kryssalg av produkter og tjenester, og å skape et inntrykk av NTB som «din kommunikasjonspartner». NTB ønsket seg også et nettsted som skulle kunne tilby personifisert innhold.

Løsning

Fete Typer gjennomførte workshops med NTB, utarbeidet strukturkart, brukerflyter, wireframes og videreutviklet den digitale profilen i henhold til universell utforming. Underveis hadde vi intervjuer med interne stakeholders hos NTB og gjennomførte brukertester med potensielle kunder for å forankre arbeidet med nettsiden. Fete Typer har designet og utviklet en ny og brukervennlig digital salgsportal som vil bidra til en mer tydelig posisjonering av NTB i markedet. Det visuelle uttrykket underbygger NTB som fremoverlent, relevant og alltid tilstede. Med et levende uttrykk og bred funksjonalitet føler brukeren pulsen i NTBs tilstedeværelse.

Forside ntb.no
ntb nyheter underside
språk
Mobil versjon
Fotograf med fjell
NTB mediebank
ntb mediebank forside
ntb mediebank album
Aksel Lund Svindal
NTB bilder og video
forside ntb bilder og video
ntb bilder og video
Bildevisning
Telt
Strategi plakat