Aker ASA | Dynamiske og moderne nettsider for det børsnoterte selskapet

Dynamiske og moderne nettsider for det børsnoterte selskapet

De nye nettsidene til Aker ASA er utviklet med moderne design og dynamisk innhold på ny plattform. Det har ført til en bedre visuell opplevelse og gjort det enklere for brukerne å finne det de leter etter.

Utfordring

Aker ASAs nettsider brukes primært til å formidle informasjon om selskapet, kommunisere med kapitalmarkedet og andre interessenter. Nettsiden har mye nyttig informasjon, men fremstod som designmessig utdatert og statisk. Selve innholdet var derimot viktig, så videreføring av mye av informasjonen var ønskelig, men på en ny plattform og med et nytt, friskere og moderne design. Aker ønsket å fremstå som en fremtidsrettet, kunnskapsbasert og engasjert eier, og ville at nettsiden skulle reflektere det overordnede målet med å posisjonere Aker som det mest kompetente og profesjonelle industrielle investeringsselskapet og synliggjøre visjonen «Stolt eierskap».

Løsning

Det nye nettstedet er designet med tanke på å løse de uttalte utfordringene og det at fellesnevneren i dag for Aker ASA og de industrielle selskapene er virksomheter tilknyttet havet – det som flyter på havet, lever i havet, står på bunnen, og naturressurser i havbunnens reservoarer. I tillegg er ESG er en del av premissene for Akers forretningsstrategi og investeringsbeslutninger og dette er betydelig løftet frem. Vi har valgt plattformen Craft CMS som bidrar til å gjøre nettsiden mer dynamisk, meget enkel å oppdatere og designmessig oppdatert med utstrakt bruk av video og interaktivt innhold. Nettsidene er designet av Fete Typer i samarbeid med Everyday på utvikling.

ESG icons
Aker skilt fra Aker ASAs hovedkontor
Toppbildet brukt på investorsiden
Toppbildet brukt på nyhetssiden