Kode

kode_illustrasjon.png

- Hva er viktig når du utvikler en digital løsning?

Dersom du vet svaret på dette, vet du også hvordan du skal designe løsningen. Det er nemlig flere ulike tekniske retninger man kan gå i utviklingen av digitale tjenester.

Derfor er det viktig å kjenne til hva som er viktig for din organisasjon, samt hva som er viktig for de fremtidige brukerne av den nye løsningen.

Godt design avhenger av god kode

Fete typer + Savant designer digitale tjenester som tar hensyn til hvordan dette skal utvikles og vedlikeholdes. Vi skreddersyr den tekniske løsningen til hva du ønsker og behøver. Er det for en liten organisasjon er kanskje kostnader - både i innkjøp/utvikling og i drift/vedlikehold - dominerende for hva som er riktig valg.

I andre tilfeller, hvor organisasjonen er stor og de potensielle kostnadsbesparelsene er enorme vil ofte hastighet være det viktigste. For noen er sikkerhet det viktigste, for andre vil markedsføringseffekten av nytt design stå i høysetet.

Uansett hvilken løsning som passer for deg og dine behov er Fete typer + Savant parat til å levere - både igjennom egen utvikling og igjennom samarbeid med dine eller andre ressurser med riktig kjernekompetanse. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå deg.


Drupal

Fete typer + Savant bruker Drupal som er et rammeverk for a lage nettløsninger, som er basert på fri programvare. Løsningen er en av verdens mest brukte med over en million installasjoner. Med siste versjon av løsningen har publisering på nett aldri vært enklere med intuitivt grensesnitt og brukervennlige funksjoner.

Les mer

Craft

Craft er en slags “mellomting” mellom Drupal og WordPress, og et fleksibelt og brukervennlig system som gjør det lettere å lage nettsider uten for mange begrensninger på utseende eller funksjonalitet. Alt i alt et meget godt alternativ for de fleste vanlige innholdssider.

Les mer

Laravel

Fete typer + Savant benytter Laravel når vi skal lage både enkle og mer komplekse web-applikasjoner. Laravel er et rammeverk som bygger på PHP, som gir stor fleksibilitet. Rammeverket er et av de mest populære PHP-rammeverkene i verden.

Les mer

Ionic

Ionicframework er et teknologi-stack for å utvikle mobilapplikasjoner basert på vanlige frontend- teknologier som HTML, CSS og AngularJS. Med denne teknologien dette kan du lansere en og samme app i både App Store og Google Play, noe som gjør det enkelt både å sette opp og vedlikeholde appene, helt kostnadseffektivt.

Les mer

General Data Protection Regulation (GDPR)

Fete typer + Savant drifter nettsidene for mange av våre kunder. I disse dager gjør vi jobben med å oppdatere nettsidene etter EUs nye regler for personvern, GDPR.

General Data Protection Regulation, EUs nye regler for personvern har gitt virksomheter nye plikter, og personene det er lagret personopplysninger om, har fått nye rettigheter. Dette medfører at alle virksomheter må endre rutine for å etterleve personopplysningsloven, for å sikre at de følger de nye pliktene etter ny lov. Det er virksomhetens ledelse som har ansvaret for å utforme de nye rutinene, men alle i organisasjonen må kjenne til og følge de nye reglene.

Kilde: Datatilsynet.

Legg igjen din kontaktinformasjon

Så vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjonen er sendt

Vi tar kontakt med deg så fort vi kan.
Ta kontakt