Farmandprisen
Bilde av AF-gruppens årsrapport for 2019.

Farmandprisen

AF Gruppen og Opplysningsvesenets fond vant sølv i hver sin kategori i Farmandprisen 2020. Vi gratulerer!

For oss er det inspirerende og å få jobbe med kunder som har ambisjoner for egen årsrapport. Farmandprisen er et godt bevis på at de lykkes.

AF Gruppen vant sølv i Farmandsprisens kategori Børsnoterte selskaper for sin årsrapport 2019. Opplysningsvesenets fond (OVF) fikk sølv i kategorien Beste idé og design. Fete Typer gratulerer!

Fakta om Farmandprisen

Tidsskriftet Farmand ble stiftet i 1891, og regnes som «Nordens første forretningsblad». Hvert år siden 1955 er Farmandprisen blitt delt ut til «det norske aktieselskab» som kunne fremvise den beste og mest komplette årsrapport.

Etter at Farmand gikk inn i 1988 overtok først Økonomisk Rapport, og deretter Farmand, som sekretariatet for Farmandprisen. Farmandprisen Beste nettsted har vært delt ut siden 2006 og er bygget rundt samme konsept som årsrapportkonkurransen. Det blir nominert fem deltakere i de ulike klassene og de tre beste blir premiert.

I henhold til Farmandprisens statutter kan ikke jurymedlemmer være med å evaluere enkeltrapporter eller nettsider dersom de er, eller kan tenkes å være, inhabile. Juryene skal ha mellom tre og seks medlemmer, og minimum tre må være til stede for at en jury skal være beslutningsdyktig.

Kilde: farmandprisen.no