Drupal
Firesafe - fire mennesker på befaring

Drupal

Fete Typer bruker Drupal som er et rammeverk for a lage nettløsninger, basert på fri programvare. Løsningen er en av verdens mest brukte med over en million installasjoner. Med siste versjon av løsningen har publisering på nett aldri vært enklere med intuitivt grensesnitt og brukervennlige funksjoner.

Hva er Drupal?

Drupal er en publiseringsløsning i rivende utvikling, og over hele verden er det flere tusen utivklere som samarbeider fra hver sin kant for å utvikle nye funksjoner til løsningen. En rekke internasjonale nettsteder som benytter seg i dag av Drupal, som for eksempel australia.gov.au, UiB.no og Economist.com. Løsningen egner seg best på mellomstore nettsteder.

Drupal's fordeler er fleksibilitet og skreddersøm på en veldreid motor som ivaretar både sikkerhet og ytelse.

Drupal har åpen kildekode og løsningen kan derfor fritt flyttes mellom leverandører. Det er et stort nettverk av konsulenter og leverandører både innenlands og utenlands som spesialiserer seg innen å bruke Drupal som publiseringsverktøy. Derfor finnes det ingen permanente bindinger til spesifikke leverandører eller programvarepakker som brukerne av løsningen ikke selv har eierskap over.

Hvorfor du skal velge Drupal

  • Drupal er en førsteklasses webapplikasjon bygget på fremtidsrettede teknologier
  • Drupal er sentrum i et enormt digitalt økosystem av over 10 000 moduler som man enkelt kan koble på for å øke kjernefunksjonaliteten
  • Drupal egner seg perfekt for håndtering av store mengder innhold og integrasjoner mot tredjepartssystemer

Prosjekter der vi har brukt Drupal

Lyst til å lese mer om Drupal?

Les mer om Drupal på deres egen nettside her

Drupal for kodehoder og utviklere, følg denne lenken